Skip to content
English
Anasayfa
Kurumsal
Hakkımızda
Kurucumuz
Yönetim
Sunar Topluluğu
Üretim Tesisimiz
Vizyon Misyon
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Politikası
Ar-Ge Merkezi
Kâr Dağıtım Politikası
Kamuyu Bilgilendirme Politikası
Pay ve Menfaat Sahipleri Politikası
Nuri Çomu Vakfı
Ürünler
Lüks Un Grubu
Ekmeklik Un Grubu
Raf Grubu Unlar
Sunar Yem Ürünleri
Kalite
Kalite Politikası
Laboratuvar Alt Yapısı
EYS (Entegre Yönetim sistemi) ISO 14001 ve ISO 45001 Politikası
Kalite Belgeleri
Hüner Un’a Uluslararası Ödül
Müşteri Memnuniyet Anketi
Sosyal Sorumluluk
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Politikası
Sunar Aydınlık Gelecek Programı
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları Politikası
Açık Pozisyonlar
Etik İlkeler
İletişim
Satış Temsilcileri İletişim Bilgileri
İletişim
Demo Talep Formu
Ustaya Sor
Küpeli Ekmeklik Un
Sunar Özlem Küpeli Ekmeklik Un, her çeşit somun ekmek ve unlu mamul üretiminde kullanılır.
Yapısal Özellikler
Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
İyi kabarmış, yüksek hacimli mamul ürün elde edilebilme,
Güzel bıçak açmış, ince ve parlak kabuk yapısına sahip mamul ürün elde edebilme,
Ekmeklere güzel bir aroma ve lezzet verme,
Ekmek katkısı kullanmadan yüksek kaliteli ürün elde edilmesini sağlar.
Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir.
Kullanım Önerileri
Hamur sert alınmamalıdır.
Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
Hamur etkili ve iyi yoğurulmalıdır.
Hamur sıcaklığı 22-24 derece arasında olmalıdır.
Hamur yaklaşık 35 derecede fermantasyona tabi tutulmalıdır.
İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
Ambalaj / Muhafaza
Teknik Özellikler
Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 27 (Min)
Protein: 10.5 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.7-0.8 (Max)
Sedimantasyon: 27 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 27 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)
Anasayfa
Kurumsal
Hakkımızda
Kurucumuz
Yönetim
Sunar Topluluğu
Üretim Tesisimiz
Vizyon Misyon
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Politikası
Ar-Ge Merkezi
Kâr Dağıtım Politikası
Kamuyu Bilgilendirme Politikası
Pay ve Menfaat Sahipleri Politikası
Nuri Çomu Vakfı
Ürünler
Lüks Un Grubu
Ekmeklik Un Grubu
Raf Grubu Unlar
Sunar Yem Ürünleri
Kalite
Kalite Politikası
Laboratuvar Alt Yapısı
EYS (Entegre Yönetim sistemi) ISO 14001 ve ISO 45001 Politikası
Kalite Belgeleri
Hüner Un’a Uluslararası Ödül
Müşteri Memnuniyet Anketi
Sosyal Sorumluluk
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Politikası
Sunar Aydınlık Gelecek Programı
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları Politikası
Açık Pozisyonlar
Etik İlkeler
İletişim
Satış Temsilcileri İletişim Bilgileri
İletişim
Demo Talep Formu
Ustaya Sor
English