Küpeli Ekmeklik Un

Sunar Özlem Küpeli Ekmeklik Un, her çeşit somun ekmek ve unlu mamul üretiminde kullanılır.

Yapısal Özellikler

  •  Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme,
  •   Homojen gözenek yapısına sahip mamul ürün elde edilebilme,
  •   İyi kabarmış, yüksek hacimli mamul ürün elde edilebilme,
  •   Güzel bıçak açmış, ince ve parlak kabuk yapısına sahip mamul ürün elde edebilme,
  •   Ekmeklere güzel bir aroma ve lezzet verme,
  •   Ekmek katkısı kullanmadan yüksek kaliteli ürün elde edilmesini sağlar.
  •   Mamul ürünlerin tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme,
  •   Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir.

Kullanım Önerileri

  •   Hamur sert alınmamalıdır.
  •   Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir.
  •   Hamur etkili ve iyi yoğurulmalıdır.
  •   Hamur sıcaklığı 22-24 derece arasında olmalıdır.
  •   Hamur yaklaşık 35 derecede fermantasyona tabi tutulmalıdır.
  •   İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır. 

Ambalaj / Muhafaza

Teknik Özellikler
  •  Nem: 14.5 (Max)
  •   Gluten: 27 (Min)
  •   Protein: 10.5 (Min)
  •   Kül (K.M.’De) : 0.7-0.8 (Max)
  •   Sedimantasyon: 27 ml. (Min)
  •   Gecikmeli Sedimantasyon: 27 ml. (Min)
  •   Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)